ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΑΛΟΝΙΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
Βενιζέλου Ελευθερίου 25, Τρίπολη, 22132
ΤΗΛΕΦΩΝΑ:
2710 222352
6977318564
6972763921
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:
Δευτέρα: 8:00–15:00
Τρίτη: 8:00–15:00 & 17:00 –21:00
Τετάρτη: 8:00–14:30
Πέμπτη: 8:00–15:00 & 17:00–21:00
Παρασκευή: 8:00–15:00 & 17:00–21:00
Σάββατο: 8:00–15:00
Κυριακή Κλειστά
Καθαρισμός καναπέ με microsplitting

 

Αλήθεια ποιος είναι ο ιδανικός τρόπος να καθαρίσεις τον καναπέ σου?

 Καθώς ο καναπές μας αποτελεί κεντρικό σημείο του σπιτιού μας, εκεί περνάμε τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο μας, εμείς, τα παιδιά μας και τα αγαπημένα μας κατοικίδια (όσοι από εμάς έχουν).

 Οι παρούσες συνθήκες επέβαλλαν την παραμονή όλης της οικογένειας μες το σπίτι για πολύ περισσότερο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα οι επιφάνειες που χρησιμοποιούμε να λερωθούν πολύ πιο γρήγορα από το αναμενόμενο.

 Ο οικολογικός καθαρισμός του καναπέ σας δεν είναι κάτι που πρέπει να σας προβληματίσει, αφού μπορείτε να συνδυάσετε άριστα αποτελέσματα καθαρισμού χωρίς χημικά κατάλοιπα, με βραβευμένα προϊόντα βιοκαθαρισμού προηγμένης τεχνολογίας microsplitting (μικροδιάσπαση) στις καλύτερες τιμές!

 Καθαρισμός καναπέ στον χώρο σας.

 Η καινοτόμος τεχνολογία της Microsplitting (μικροδιάσπαση λεκέδων) εξουδετερώνει τους λεκέδες από το βάθος της ίνας, καθώς διασπά το μόριο της βρωμιάς έως 5.000.000 φορές με αποτέλεσμα, να δίνει λάμψη και προστασία για μεγάλο χρονικό διάστημα στα υφάσματα & δέρματα.

 Τα προϊόντα microsplitting δεν περιέχουν χημικά, ενεργούς αφρούς, ατμούς, βιοδιασπώμενα σαπούνια, χλώριο, διαλύτες και αλλά καυστικά καθαριστικά.  Και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χρειάζονται ελάχιστη υγρασία  καθώς το υγρό στοιχείο είναι απαραίτητο μόνο για την απορρόφηση των ρύπων.  Είναι κατάλληλα ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες ταπετσαρίες στο σαλόνι σας όπως, αλκαντάρα, μαλλί, μετάξι, δέρμα.

 Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα αντικείμενα που έχουμε καθαρίσει με τη  σειρά microsplitting να ρυπαίνονται δυσκολότερα απ’oτι με τα κοινά καθαριστικά όπου αυτά αφήνουν υπολείμματα, αφρού, σαπουνιού, χλωρίου κ.α. με αποτέλεσμα να προσκολλάται και να συσσωρεύεται  πολύ μεγαλύτερη ποσότητα ρύπων από την επικόλλησή τους στα πλυστικά κατάλοιπα.

 Επίσης διορθώνει τις ίνες από προηγούμενους καθαρισμούς καθώς αφαιρεί τα κατάλοιπα από απορρυπαντικά και άλλα υπολείμματα που έχουν προσκολληθεί στις ίνες.

 Η πλήρης έλλειψη από υπολείμματα και κατάλοιπα από απορρυπαντικά, σαπούνια, κ.α., καθιστά απόλυτα ασφαλή την απευθείας επαφή βρεφών, παιδιών και ενηλίκων με τις καθαριζόμενες επιφάνειες (τάπητες, ταπετσαρίες επίπλων, σαλόνια αυτοκίνητου κ.λπ.)

  Έχεις ακόμη απορία για το αποτέλεσμα; Κάλεσε μας και εμείς θα έρθουμε στον χώρο σας, όχι για μια απλή εκτίμηση αλλά για ένα δείγμα καθαρισμού της επιφάνειας που σας προβληματίζει!

Έχεις απορία τί εννοούμε όταν λέμε οικολογικός καθαρισμός;

Μετά από κάθε οικολογικό βιοκαθαρισμό του σαλονιού σας, σας δίνουμε:

Γραπτή πιστοποίηση εφαρμογής προϊόντων microsplitting με μηδενικό χημικό αποτύπωμα που αναγράφει αναλυτικά τις άδειες, τα οικολογικά σήματα και ISO των καθαριστικών που χρησιμοποιήθηκαν από το πιστοποιημένο συνεργείο μας. Διότι οικολογικός καθαρισμός σημαίνει επαγγελματικός καθαρισμός με οικολογικά υλικά επώνυμα και πιστοποιημένα και η εφαρμογή τους να γίνεται αποκλειστικά από επίσημους συνεργάτες του δικτύου eco clean professionals.

 

Φόρμα Παραγγελίας

  Το μήνυμά σας στάλθηκε με επιτυχία!

  Κάτι πήγε στραβά, δοκιμάστε να ανανεώσετε και να υποβάλετε ξανά τη φόρμα.

  Ονοματ/νυμο*
  Name*

  Διεύθυνση *
  Address*

  Τηλέφωνο *
  Telephone*

  E-mail *

  Ημερ. Παραλαβής /
  Pick up Date

  Ώρα παραλαβής /
  Pick up Time

  Ημερ. Παράδοσης /
  Delivery Day

  Ώρα παράδοσης /
  Delivery Time

  Επιλεγμένη Υπηρεσία Καθαρισμού /
  Selected Cleaning Service

  Καθαρισμός Ρούχων - LaundryΚαθαρισμός Χαλιών - CarpetΚαθαρισμός Στρώματος - MattressΚαθαρισμός Σαλονιού - SofaΚαθαρισμός Αυτοκινήτου - CarΑπόσμηση με ΟΖΟΝ - OZONEΚαθαρισμός Αέρα - Airnote

  ✔ Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Σας ευχαριστούμε!

  ✔ We will contact you as soon as possible to complete the order. Thank you!