ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
Βενιζέλου Ελευθερίου 25, Τρίπολη, 22132
ΤΗΛΕΦΩΝΑ:
2710 222352
6977318564
6972763921
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:
Δευτέρα: 8:00–15:00
Τρίτη: 8:00–15:00 & 17:00 –21:00
Τετάρτη: 8:00–14:30
Πέμπτη: 8:00–15:00 & 17:00–21:00
Παρασκευή: 8:00–15:00 & 17:00–21:00
Σάββατο: 8:00–15:00
Κυριακή Κλειστά
mattress_pro_clean
Οικολογικός καθαρισμός στρώματος με απολύμανση και αντιαλλεργική προστασία

 

Ο καθαρισμός στρωμάτων, είναι απολύτως ασφαλής χωρίς χημικά!

 

Το στρώμα μας είναι καθαρό ή βρώμικο;

 

Το στρώμα μας το χρησιμοποιούμε καθημερινά και περνάμε το 1/3 της ζωής μας πάνω του. Τα στρώματα δεν πλένονται για αυτό και η συντήρησή τους είναι δύσκολη ως ανέφικτη. Από την καθημερινή χρήση επιβαρύνουμε το στρώμα με περίπου 200lt σωματικών υγρών και 3,5kg – 5kg νεκρών κυττάρων το χρόνο που είναι μια φυσιολογική διαδικασία λόγο της φυσικής απολέπισης των νεκρών κυττάρων του σώματός μας. Αυτό το καθιστά ιδανικό    περιβάλλον για την ανάπτυξη  ακάρεων, μυκήτων, βακτηρίων και άλλων αλλεργιογόνων.

Άλλωστε, τα ακάρεα που επιβαρύνουν την υγεία μας με συμπτώματα όπως:

 • Nυχτερινός και πρωινός βήχας, βουλωμένη μύτη, συνάχι, φαγούρα στη μύτη και στα μάτια, χρόνια βρογχίτιδα, άσθμα, αλλά και δύσπνοια, είναι δύσκολο να βγουν έξω από ένα στρώμα, με τον παραδοσιακό καθαρισμό μιας οικιακής ηλεκτρικής σκούπας.

 Ο οικολογικός καθαρισμός λοιπόν του στρώματος, είναι απαραίτητος ακόμα και σε ένα εντελώς καινούριο στρώμα, που μέσα σε μικρό διάστημα μετατρέπεται σε αποικία ακάρεων, μυκητών, μικροβίων και βακτηριδίων.

Ο σωστός καθαρισμός για το στρώμα σας, είναι η μέθοδος μας, με τα βραβευμένα και πιστοποιημένα υλικά μας. Έτσι σας εξασφαλίζουμε τον καλύτερο βιοκαθαρισμό, περιποίηση και προστασία των στρωμάτων σας…..γιατί σας αξίζει.

 

 Τα 4 βήματα βιοκαθαρισμού:

 • Akari-test:  Λαμβάνεται δείγμα αλλεργιογόνου σκόνης μέσα από το στρώμα σας, και εξακριβώνεται ο βαθμός επιβάρυνσης που έχει υποστεί το στρώμα.
 • Εσωτερικός οικολογικός καθαρισμός στρώματος:  Εσωτερικός οικολογικός καθαρισμός στρώματος, χωρίς νερό, χημικά , ακτινοβολίες ή ατμούς , με το ειδικό μηχάνημα της ROYAL, το οποίο με την παλμική δόνηση (τίναγμα) και αναρρόφηση, επιτυγχάνει την απομάκρυνση μικροβίων και όλων των αλλεργιογόνων ουσιών μέσα από το στρώμα, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει ειδικά φίλτρα ΗΕΡΑ, που συγκρατούν μέσα στο σάκο εγγυημένα το 99.99% όλων των αλλεργιογόνων ουσιών που περιέχονται στο εσωτερικό του στρώματος, όπως ακάρεα, σπόρους μούχλας, βακτηρίδια, μικροοργανισμούς, σωματίδια σκόνης, τρίχες, νεκρά κύτταρα κ.ά.
 • Εξωτερικός καθαρισμός στρώματος:  Ο εξωτερικός καθαρισμός εξουδετερώνει μικροοργανισμούς και μικρόβια που έχουν δημιουργηθεί από τους λεκέδες όπως ιδρώτας, ούρα, αίμα, λιπαρότητα, εμετό κ.α. πάνω στην επιφάνεια του στρωματόπανου. Εφαρμόζεται οικολογικό καθαριστικό προηγμένης τεχνολογίας Microsplitting (μικροδιάσπαση λεκέδων) της Solution, χωρίς απορρυπαντικά, σαπούνια, ένζυμα, χλώριο και διαλύτες.
 • Aντιαλλεργική προστασία Allerg – StopRepellant:  Οικολογική εξουδετέρωση όλων των ακάρεων, μικροβίων και των αλλεργιογόνων ουσιών με αντιαλλεργικό σπρέι. Το νέο αντιαλλεργικό προϊόν Allerg – StopRepellant κατέχει το πρώτο Ευρωπαϊκό βραβείο καινοτομίας. Είναι δερματολογικά ελεγμένο από την Dermatest και από το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Αρ. Εγκρισεις Αδείας: ΤΠ19-0052/2011. Αποτελεσματικό 100% στην εξολόθρευση και αναστολή ανάπτυξης ακάρεων, ψύλλων & κοριών .Το μόνο εγκεκριμένο βιοκτόνο με φυσική δραστική γερανιόλη που εγγυάται ένα πεντακάθαρο και υγιεινό περιβάλλον.
 Για να απολαύστε τον ύπνο σας σε ένα πεντακάθαρο και υγιεινό στρώμα χωρίς αλλεργίες και μικρόβια χρειάζεστε τουλάχιστον μια φορά το χρόνο έναν οικολογικό βιοκαθαρισμό.

 

Φόρμα Παραγγελίας

  Το μήνυμά σας στάλθηκε με επιτυχία!

  Κάτι πήγε στραβά, δοκιμάστε να ανανεώσετε και να υποβάλετε ξανά τη φόρμα.

  Ονοματ/νυμο*
  Name*

  Διεύθυνση *
  Address*

  Τηλέφωνο *
  Telephone*

  E-mail *

  Ημερ. Παραλαβής /
  Pick up Date

  Ώρα παραλαβής /
  Pick up Time

  Ημερ. Παράδοσης /
  Delivery Day

  Ώρα παράδοσης /
  Delivery Time

  Επιλεγμένη Υπηρεσία Καθαρισμού /
  Selected Cleaning Service

  Καθαρισμός Ρούχων - LaundryΚαθαρισμός Χαλιών - CarpetΚαθαρισμός Στρώματος - MattressΚαθαρισμός Σαλονιού - SofaΚαθαρισμός Αυτοκινήτου - CarΑπόσμηση με ΟΖΟΝ - OZONEΚαθαρισμός Αέρα - Airnote

  ✔ Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Σας ευχαριστούμε!

  ✔ We will contact you as soon as possible to complete the order. Thank you!