Υπηρεσίες Καθαριστηρίου

Στα καθαριστήρια ProClean μπορείτε να έχετε ΔΩΡΕΑΝ ΦΥΛΑΞΗ για όλα τα είδη (ακόμα και τα ρούχα της εποχής) μετά τον καθαρισμό τους. Τα αποθηκεύουμε εμείς και σας τα επιστρέφουμε πάλι στην αρχή της επόμενης σεζόν.

Οι υπηρεσίες του καθαριστηρίου διακρίνονται σε:

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

microsplitting_professionals2

ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ!

Στο ProClean διαθέτοντας σύγχρονα μηχανήματα, καινοτόμα προϊόντα και τεχνογνωσία για όλες μας τις υπηρεσίες, έχουμε την δυνατότητα να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε εξειδικευμένες υπηρεσίες & προϊόντα που εξατομικεύονται και ανταποκρίνονται απόλυτα στις προσωπικές ανάγκες του κάθε επαγγελματία, συνδυάζοντας την παροχή άριστων υπηρεσιών, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές!!!!

ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΕΣ AIRBNB & ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΜΑΤΩΝ

Στους οικοδεσπότες Airbnb παρέχουμε υπηρεσίες πλύσης ιματισμού,κουβερτών, παπλωμάτων, κουρτινών, καθώς και των βιοκαθαρισμό των στρωμάτων με προϊόντα microsplitting και αντιαλλεργική προστασία& πιστοποίηση, καθαρισμό καναπέδων, και λοιπών επίπλων με υφασμάτινες επιφάνειες (πολυθρόνες, καρέκλες, κεφαλάρια από κρεβάτια, κλπ.) με προϊόντα microsplitting & πιστοποίηση, εξυγίανση/απορρύπανση/απόσμιση με την μονάδα EXTENSOR με την καινοτόμο τεχνολογία OZONECOGREENTECHNOLOGY, εξατομικευμένες λύσεις με προϊόντα που αφορούν τον καθαρισμό του χώρου σας, από εσάς ή το προσωπικό σας πάντα με γνώμονα την απαίτηση για καθαρισμό & απολύμανση των χώρων και επιφανειών με σίγουρο αποτέλεσμα, αντιαλλεργική προστασία & μηδενικό χημικό αποτύπωμα.

Οι επαγγελματικές υπηρεσίες περιλαμβάνουν:

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σεντόνια & πετσέτες

Η Pro Clean καλύπτει μια γκάμα υπηρεσιών κατάλληλων για εταιρείες όλων των τύπων και μεγεθών. Από τα σκεπάσματα ενός ξενοδοχείου έως τις πετσέτες χειρός σε μια τοπική καφετέρια.

Airbnb & Ξενοδοχεία

Υπηρεσίες πλύσης ιματισμού, κουβερτών, παπλωμάτων, κουρτινών, καθώς και των βιοκαθαρισμό των στρωμάτων με προϊόντα microsplitting και αντιαλλεργική προστασία & πιστοποίηση

Καθαρισμός χαλιών

Προσφέρουμε υπηρεσίες καθαρισμού χαλιών εισόδου για επαγγελματική, καθαρή εμφάνιση της επιχείρησής σας που αυξάνει τόσο την ασφάλεια όσο και την άνεση για το προσωπικό και τους πελάτες.

Υπηρεσίες Microsplitting

Καθαρισμός Χαλιών

Ο καθαρισμός των χαλιών σας γίνεται αποκλειστικά με την σειρά προϊόντων microsplitting με Μηδενικό χημικό αποτύπωμα, σε υπερσύγχρονα μηχανήματα σε όλα τα στάδια καθαρισμού, φινιρίσματος και πακεταρίσματος τους.

Καθαρισμός Στρώματος

Ο οικολογικός καθαρισμός του στρώματος, είναι απαραίτητος ακόμα και σε ένα εντελώς καινούριο στρώμα, που μέσα σε μικρό διάστημα μετατρέπεται σε αποικία ακάρεων, μυκητών, μικροβίων και βακτηριδίων.

Καθαρισμός Σαλονιού

Η καινοτόμος τεχνολογία της Microsplitting (μικροδιάσπαση λεκέδων) εξουδετερώνει τους λεκέδες από το βάθος της ίνας, καθώς διασπά το μόριο της βρωμιάς έως 5.000.000 φορές με αποτέλεσμα, να δίνει λάμψει και προστασία για μεγάλο χρονικό διάστημα στα υφάσματα & δέρματα.

Καθαρισμός Αυτοκινήτου

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στον οικολογικό βιοκαθαρισμό σαλονιών αυτοκινήτων, I.X. και επαγγελματικών. Χρησιμοποιεί τη νέα πιστοποιημένη τεχνολογία καθαρισμού Microsplitting χωρίς χημικά σαπούνια, διαλύτες ή ένζυμα.

Φόρμα Παραγγελίας

  Το μήνυμά σας στάλθηκε με επιτυχία!

  Κάτι πήγε στραβά, δοκιμάστε να ανανεώσετε και να υποβάλετε ξανά τη φόρμα.

  Ονοματ/νυμο*
  Name*

  Διεύθυνση *
  Address*

  Τηλέφωνο *
  Telephone*

  E-mail *

  Ημερ. Παραλαβής /
  Pick up Date

  Ώρα παραλαβής /
  Pick up Time

  Ημερ. Παράδοσης /
  Delivery Day

  Ώρα παράδοσης /
  Delivery Time

  Επιλεγμένη Υπηρεσία Καθαρισμού /
  Selected Cleaning Service

  Καθαρισμός Ρούχων - LaundryΚαθαρισμός Χαλιών - CarpetΚαθαρισμός Στρώματος - MattressΚαθαρισμός Σαλονιού - SofaΚαθαρισμός Αυτοκινήτου - CarΑπόσμηση με ΟΖΟΝ - OZONEΚαθαρισμός Αέρα - Airnote

  ✔ Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Σας ευχαριστούμε!

  ✔ We will contact you as soon as possible to complete the order. Thank you!