ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
Βενιζέλου Ελευθερίου 25, Τρίπολη, 22132
ΤΗΛΕΦΩΝΑ:
2710 222352
6977318564
6972763921
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:
Δευτέρα: 8:00–15:00
Τρίτη: 8:00–15:00 & 17:00 –21:00
Τετάρτη: 8:00–14:30
Πέμπτη: 8:00–15:00 & 17:00–21:00
Παρασκευή: 8:00–15:00 & 17:00–21:00
Σάββατο: 8:00–15:00
Κυριακή Κλειστά

 Η Pro Clean είναι μια σύγχρονη κάθετη μονάδα καθαρισμού ενδυμάτων& χαλιών-μοκετών, που λειτουργεί από το 2003 στην Τρίπολη Αρκαδίας στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 25 & και παρέχει τη δυνατότητα παραλαβής/παράδοσης των ενδυμάτων, χαλιών/μοκετών, κουβερτών/παπλωμάτων σε όλο τον νομό Αρκαδίας!

 Mπορείτε να παραδώσετε ή να παραλάβετε στο σπίτι σας ρούχα, χαλιά ή κουβέρτες χωρίς να μπείτε στη διαδικασία να τρέχετε εσείς, με ένα τηλεφώνημα!

 Στα καθαριστήρια ProClean μπορείτε να έχετε ΔΩΡΕΑΝ ΦΥΛΑΞΗ για όλα τα είδη (ακόμα και τα ρούχα της εποχής) μετά τον καθαρισμό τους. Τα αποθηκεύουμε εμείς και σας τα επιστρέφουμε πάλι στην αρχή της επόμενης σεζόν.

 Οι υπηρεσίες του καθαριστηρίου διακρίνονται σε:

 • Καθαρισμός ρούχων (Dry Clean)

  Στεγνό καθάρισμα (dry clean)  για είδη ρουχισμού όπως κουστούμια, ταγέρ, μάλλινα, μεταξωτά, παλτό, κασκόλ, γραβάτες, κλπ.

  Ο στεγνός καθαρισμός ή dry clean είναι η διαδικασία που χρησιμοποιεί άλλα υγρά (διαλύτες) αντί  νερού για να καθαρίσει τα ρούχα που μπορεί να βλάψει το νερό (μαλλί, μετάξι, δέρμα, κ.λ.π.) και αφαιρεί όλους τους ρύπους και κυρίως όλους τους λιπαρούς λεκέδες.

 • Καθαρισμός ρούχων (Wet Clean)

  Ήπια μορφή καθαρισμού σε περιβάλλον νερού! Εκτός από το Στεγνό καθάρισμα τα ρούχα σας (παντελόνια, πουκάμισα, κουστούμια, μπουφάν, παλτό, εσάρπα, κασκόλ, σκούφος, γραβάτα κλπ είδη), μπορούν να πλυθούν με την μέθοδο wetclean ή υγρό καθάρισμα με αντιαλλεργικά και ουδέτερα σε Ph σαπούνια. Με την μέθοδο καθαρισμού wetclean εξασφαλίζουμε την ποιότητα και την υφή των ινών και το βέλτιστο αποτέλεσμα για την καθαριότητα τους.

 • Σιδέρωμα και κολλάρισμα ρούχων

  Μπορείτε να μας φέρετε τα ρούχα σας και να τα πάρετε σιδερωμένα και συσκευασμένα όπως εσείς επιθυμείτε (διπλωμένα ή σε κρεμάστρα).

 • Πάπλωμα – Κουβέρτα

  Μετά το τέλος της χειμερινής περιόδου οι κουβέρτες και τα παπλώματα που μας κρατήσαν ζεστούς όλο τον χειμώνα, χρειάζονται και αυτά την φροντίδα και την καθαριότητα, ειδικά φέτος που οι παρούσες συνθήκες επέβαλλαν την παραμονή μας μες στο σπίτι για πολύ περισσότερο χρονικό διάστημα!

  Δυστυχώς αυτό δεν μπορεί να επιτευχθεί στα οικιακά πλυντήρια είτε λόγω όγκου είτε είναι κατασκευασμένα από υλικά που δεν επιτρέπεται το πλύσιμο τους.

  Εμείς αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό των κουβερτών & παπλωμάτων σας.

  Ο καθαρισμός γίνεται με αντιαλλεργικά και ουδέτερα σε Ph σαπούνια, ενώ κάθε κουβέρτα και πάπλωμα πλένεται, απολυμαίνεται & συσκευάζεται ξεχωριστά ανά τεμάχιο.

  Και σε αυτή την υπηρεσία σας παρέχουμε δωρεάν φύλαξη για όλη την σεζόν.

 • Καθαρισμός νυφικών & αμπιγιέ ενδυμάτων

  Ο καθαρισμός των νυφικών & των αμπιγιέ ενδυμάτων πρέπει να γίνεται από επαγγελματίες καθώς αυτοί διαθέτουν τεχνογνωσία, όλες τις διαθέσιμες μεθόδους καθώς και τα κατάλληλα καθαριστικά που αντιστοιχούν στο κάθε είδος υφάσματος ξεχωριστά.

  Τα νυφικά και τα βραδινά φορέματα είναι από ιδιαίτερα υφάσματα (μεταξωτά, ταφτά, κλπ) και είναι διακοσμημένα με χάντρες(πλαστικές ή γυάλινες), στρας, παγιέτες, και άλλες ευαίσθητες δαντέλες . Μιλάμε δηλαδή για σύνθετες υφασμάτινες επιφάνειες  με σύνθετους και απαιτητικούς λεκέδες (μακιγιάζ, ιδρώτας, κρασί, γρασίδι, φαγητά, άμμος θαλάσσης, χώμα, κ.λ.π.) που δεν καλύπτονται από απλές μεθόδους καθαρισμού.

 • Είδη ιματισμού με ιδιαίτερες απαιτήσεις

  Τα είδη ιματισμού με ιδιαίτερες απαιτήσεις όπως Ιερατικά Άμφια, Στρατιωτικές Στολές,  Αστυνομικές Στολές, Φόρμες εργασίας, Φόρμες σκι  κλπ είδη, χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα & εξειδικευμένο επαγγελματικό καθαρισμό ανάλογα με τον τύπο & τα χαρακτηριστικά του κάθε υφάσματος.

  Διαθέτουμε όλες τις κατάλληλες διαθέσιμες μεθόδους για τον καθαρισμό & την φύλαξη τους.

 • Λευκά είδη & Είδη προικός

  Εκτός από τα αγαπημένα μας ρούχα εκτεθειμένα σε σκόνη, λεκέδες, ρύπους, κλπ, είναι και οι κουρτίνες μας, τα ρόμαν,  τα τραπεζομάντηλα, τα ριχτάρια & τα καλύμματα καναπέ, τα μαξιλάρια, οι μαξιλαροθήκες κλπ είδη.

  Σας παρέχουμε όλες τις κατάλληλες διαθέσιμες μεθόδους για τον καθαρισμό & την φύλαξη τους.

 • Λούτρινα

  Καθαρίζουμε τα αγαπημένα σας λούτρινα!

 • Laundry

  Το κατάστημά μας παρέχει υπηρεσίες πλυσίματος-στεγνώματος (laundry) σε φαντάρους, φοιτητές, επισκέπτες πόλης, κ.λ.π.)

  Η υπηρεσία laundry αφορά το ατομικό πλύσιμο των ρούχων σας ανά κατηγορία χρώματος, στέγνωμα, δίπλωμα και παράδοση σε πακέτο.

 • Λέυκανση

  Για αστραφτερά λευκά!!!!

 • Φροντίδα μωρού / Παιδικής προίκας

  Μεγάλη έμφαση και φροντίδα δίνουμε στον Καθαρισμό και την απολύμανση σε παιδικά καρότσια, πορτ-μπεμπέ, παιδικό καθισματάκι αυτοκινήτου. Γι΄αυτό και διαθέτουμε όλους τους τρόπους καθαρισμού και προσφέρουμε αντιαλλεργική προστασία.

 • Δερμάτινα είδη

  Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε για τον καθαρισμό των δερμάτινων ειδών σας.

 Στο ProClean με ένα μόνο τηλεφώνημα η παραλαβή και η παράδοση των ειδών ρουχισμού γίνεται δωρεάν ακόμη και για ένα τεμάχιο!

Το κατάστημα διαθέτει τερματικό αποδοχής καρτών (POS) για τις συναλλαγές σας με Χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, καθώς και την δυνατότητα πληρωμής με άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα.

Φόρμα Παραγγελίας

  Το μήνυμά σας στάλθηκε με επιτυχία!

  Κάτι πήγε στραβά, δοκιμάστε να ανανεώσετε και να υποβάλετε ξανά τη φόρμα.

  Ονοματ/νυμο*
  Name*

  Διεύθυνση *
  Address*

  Τηλέφωνο *
  Telephone*

  E-mail *

  Ημερ. Παραλαβής /
  Pick up Date

  Ώρα παραλαβής /
  Pick up Time

  Ημερ. Παράδοσης /
  Delivery Day

  Ώρα παράδοσης /
  Delivery Time

  Επιλεγμένη Υπηρεσία Καθαρισμού /
  Selected Cleaning Service

  Καθαρισμός Ρούχων - LaundryΚαθαρισμός Χαλιών - CarpetΚαθαρισμός Στρώματος - MattressΚαθαρισμός Σαλονιού - SofaΚαθαρισμός Αυτοκινήτου - CarΑπόσμηση με ΟΖΟΝ - OZONEΚαθαρισμός Αέρα - Airnote

  ✔ Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Σας ευχαριστούμε!

  ✔ We will contact you as soon as possible to complete the order. Thank you!