ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Κάνουμε το πλύσιμο των ρούχων σας απλό. Μπορούμε να εξοικονομήσουμε χρόνο, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τα πράγματα που σας αρέσουν. Μπορούμε να σας εξοικονομήσουμε χρήματα σε σαπούνι, νερό, θέρμανση και ηλεκτρικό ρεύμα. Έτσι μπορείτε να απολαύσετε ακόμη περισσότερα από τα πράγματα που αγαπάτε. Οι τιμές μας είναι απλές και προσιτές.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ

Η διάρκεια καθαρισμού των αγαπημένων σας ενδυμάτων ποικίλει ανάλογα με την επιβάρυνση που έχει, την ποιότητα του υφάσματος, και άλλους παράγοντες. Ο χρόνος λοιπόν καθορίζεται κατά την παραλαβή. Γενικότερα η διαδικασία διαρκεί 1-2 μέρες.

Τα ρούχα σας μπορείτε να μας τα φέρετε τμηματικά ή όλα μαζί. Αυτό που είναι σημαντικό για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, είναι να τονίσετε την προτεραιότητα στην σειρά που θα τα παραλάβετε.

Μπορείτε να παραγγείλετε στα τηλέφωνα:

2710 222352 ή 6977318564 ή 6972763921.

Μέσω της ιστοσελίδα μας στην επιλογη 'ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ"

ή μέσω email στην διεύθυνση: info@proclean-tripolis.gr

Με προσωπικό μήνυμα στο messenger του facebook ProClean καθαριστήρια του καταστήματος μας

Στο ProClean μπορείτε να βρείτε όλους τους τρόπους καθαρισμού για τα είδη Ρουχισμού, και υφασμάτινων επιφανειών, χαλιών/μοκετών, στρωμάτων, σαλονιών. Επίσης διαθέτουμε καινοτομίες όπως καθαρισμός με προϊόντα microsplitting χωρίς χημικό αποτύπωμα, καθώς και εξυγίανση-απορρύπανση-απόσμηση με όζον με τη μονάδα EXTENSOR OZON ECOGREEN TECHNOLOGY.

Αναζητήστε σε κάθε είδος προς καθαρισμό το ταμπελάκι με τις οδηγίες χρήσεως. Αν κάτι δεν σας είναι κατανοητό ζητήστε την συμβουλή των ειδικών. Είμαστε εδώ για να σας λύσουμε κάθε απορία, και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση ανά περίπτωση.

Καθαρισμός Νυφικού!!!! Μια κατηγορία από μόνη της. Στο ProClean αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό του νυφικού σας. Είναι μια εξειδικευμένη υπηρεσία καθαρισμού, καθώς εξαρτάται από την ποιότητα, το είδος, και την επιβάρυνση από λεκέδες που έχει, καθώς και αν το θέλετε άμεσα (after day shooting ή αν η παράδοση δεν επείγει) οπότε ο χρόνος παράδοσης και το κόστος ποικίλουν ανά περίπτωση. Είμαστε εκεί για εσάς κατά την παραλαβή να κάνουμε εκτίμηση και να σας ενημερώσουμε πριν από οποιαδήποτε επεξεργασία.

Ειδικές τιμές για επαγγελματίες και οίκους νυφικών!

Είσαι φοιτητής, επισκέπτης λίγων ημερών στην πόλης μας, φαντάρος ή ακόμη χάλασε το πλυντήριο σου και πρέπει προσωρινά να εξυπηρετηθείς? Έχουμε σχεδιάσει για εσένα την υπηρεσία «Laundry ή μπουγάδα»! Πλένουμε και στεγνώνουμε τα ρούχα σας ανά κατηγορία χρώματος, ατομικά, τα διπλώνουμε και σας τα παραδίδουμε σε πακέτο.

Όπως σε όλα τα είδη ρουχισμού έτσι και εδώ η διαδικασία πλύσης γίνεται ανάλογα την ποιότητα του υφάσματος, την επιβάρυνση σε λεκέδες, την γέμιση και ούτω καθεξής. Στο ProClean δίνουμε ιδιαίτερη φροντίδα στα παπλώματα και στις κουβέρτες σας. Πλένουμε αυτά τα είδη ένα – ένα ξεχωριστά, και αφού στεγνώσουν τα συσκευάζουμε το κάθε ένα ξεχωριστά αεροστεγώς.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΧΑΛΙΩΝ MICROSPLITTING

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας κλείστε το ραντεβού σας τουλάχιστον 1 με 2 μέρες νωρίτερα.

Ναι! Μπορούμε και πλένουμε τα χαλιά σας όχι μόνο την καλοκαιρινή περίοδο που όλοι ξεστρώνουμε, αλλά και κατά την διάρκεια του χειμώνα καλύπτοντας έτσι κάθε ανάγκη σας για καθαριότητα!

Μπορείτε να μας ειδοποιήσετε για την παραλαβή/παράδοση των χαλιών σας με τους εξής τρόπους:

Γι' αυτό μπορείτε να παραγγείλετε στα τηλέφωνα:

2710 222352 ή 6977318564 ή 6972763921.

Μέσω της ιστοσελίδα μας στην επιλογη 'ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ"

ή μέσω email στην διεύθυνση: info@proclean-tripolis.gr

Με προσωπικό μήνυμα στο messenger του facebook ProClean καθαριστήρια του καταστήματος μας

Η φύλαξη των χαλιών σας είναι δωρεάν.

Η παραλαβή/παράδοση των χαλιών σας είναι δωρεάν*
Το πλύσιμο των χαλιών στο σπίτι διαφέρει κατά πολύ με τον επαγγελματικό καθαρισμό χαλιών/μοκετών. Το σκούπισμα με την οικιακή ηλεκτρική σκούπα δεν είναι ικανό να αφαιρέσει σε βάθος την σκόνη και τα φερτά υλικά που συσσωρεύονται στην βάση του χαλιού σας. Επίσης όσο ήπιο και αν είναι το απορρυπαντικό που θα χρησιμοποιήσετε δεν μπορείτε να είστε ποτέ σίγουροι ότι το έχετε ξεβγάλει επαρκώς. Αυτό μπορεί να έχει ως συνέπεια να μείνουν κατάλοιπα σαπουνιού και σκόνης στο χαλί σας με αποτέλεσμα να θαμπώσει το χρώμα του, να αλλοιωθεί η υφή του, να μην μυρίζει ευχάριστα και το σημαντικότερο να αρχίζει να λερώνει αμέσως μετά το στρώσιμο. Δυστυχώς ένα ακόμη δυσάρεστο αποτέλεσμα είναι ότι άθελα μας δημιουργούμε μια νέα εστία πηγής αλλεργιών. Έτσι αντί να γλυτώσετε από ένα υποτιθέμενο έξοδο, μάλλον καταφέρνετε το αντίθετο. Αφήστε σε εμάς την φροντίδα του χαλιού σας και απολαύστε ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια σας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ/ΚΑΝΑΠΕ MICROSPLITTING

Το στρώμα το χρησιμοποιούμε καθημερινά και περνάμε το 1/3 της ζωής μας πάνω του. Τα στρώματα δεν πλένονται για αυτό και η συντήρησή τους είναι δύσκολη ως ανέφικτη. Από την καθημερινή χρήση επιβαρύνουμε το στρώμα με περίπου 200lt σωματικών υγρών και 3,5kg – 5kg νεκρών κυττάρων το χρόνο είναι μια φυσιολογική διαδικασία λόγο της αναγέννησης του δέρματος μας και άλλων ιστών του σώματος. Αυτό καθιστά το στρώμα ιδανικό περιβάλλον για την ανάπτυξη ακάρεων, μυκήτων, βακτηρίων και άλλων αλλεργιογόνων.

Iδανικά μετά την πρώτη φορά από τον καθαρισμό, καλό είναι να επαναλαμβάνετε την διαδικασία μία φορά τον χρόνο. Έτσι θα διατηρείτε το στρώμα σας πεντακάθαρο, απαλλαγμένο από τα ενοχλητικά ακάρεα και την αλλεργιογόνο σκόνη.

Καλό θα είναι μέχρι τον επόμενο καθαρισμό να γίνεται εφαρμογή με το πιο αποτελεσματικό προϊόν αντιαλλεργικής προστασίας Allerg-STOP για να διατηρήσετε το αποτέλεσμα του καθαρισμού και να το ενισχύσετε με την αντιαλλεργική αλλά και απωθητική για ακάρεα, κοριούς, και ψύλλους δράση του Allerg-STOP με διάρκεια έως 4 μήνες.

Το Allerg-STOP μπορείτε να το βρείτε και στο κατάστημα μας!

Για τον καθαρισμό του στρώματος χρησιμοποιούμε για την αφαίρεσης της σκόνης και των βιορύπων το επαγγελματικό μηχάνημα Royal που λειτουργεί ως σκούπα και τιναχτήρι ταυτόχρονα. Τινάζει με 3000 παλμούς το λεπτό και ταυτόχρονά απορροφά όλα τα φερόμενα υλικά από το εσωτερικό του στρώματος ενώ διαθέτει ειδικά φίλτρα HEPA για την μη επαναφορά της σκόνης και την συγκράτηση της στον ειδικό σάκο. Κατά αυτόν τον τρόπο δεν επιβαρύνουμε τον χώρο με μικροσωματίδια σκόνης, βιορύπους & αλλεργιογόνο σκόνη που αφαιρέσαμε από το στρώμα. Έτσι μπορούμε να καθαρίσουμε το στρώμα μας καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου.

Μετά τον καθαρισμό του καναπέ συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα σας, με προϊόντα microsplitting που διασφαλίζουν την διάρκεια του καθαρισμού μέχρι το επόμενο ραντεβού μας. Τα προϊόντα microsplitting θα τα βρείτε στο κατάστημά μας Βενιζέλου Ελευθερίου 25 στην Τρίπολη.

Με την δύναμη του microsplitting μπορούμε να καθαρίσουμε και το σαλόνι μας καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου!!!! Όπως και για το στρώμα έτσι και εδώ οι σκούπες μας είναι με ειδικά φίλτρα HEPA για την αποφυγή διασποράς στην ατμόσφαιρα βιορύπων, και αλλεργιογόνου σκόνης. Επίσης τα προϊόντα microsplitting χρειάζονται ελάχιστη υγρασία διότι δεν αφήνουν χημικά κατάλοιπα και το υγρό στοιχείο είναι απαραίτητο μόνο για την απορρόφηση των ρύπων. Είναι τα μόνα με πρωτοποριακή βιοτεχνολογία μικροδιάσπασης, απόλυτα ασφαλή στην απευθείας επαφή βρεφών, παιδιών και ενηλίκων με τις καθαριζόμενες επιφάνειες (τάπητες, ταπετσαρίες επίπλων, σαλόνια αυτοκίνητου κ.λπ.), λόγω πλήρους έλλειψης κατάλοιπων από απορρυπαντικά, σαπούνια και άλλα, εξασφαλίζοντας έτσι έως και 90% μείωση στη χρήση νερού. Όταν έχουμε ολοκληρώσει την διαδικασία καθαρισμού σας παραδίδουμε τον καναπέ σας με ελάχιστη παραμένουσα υγρασία (σχεδόν νωπό).

Καθώς ο καναπές μας είναι το κεντρικό σημείο του σπιτιού μας, εκεί περνάμε τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο μας, εμείς, τα παιδιά μας και τα αγαπημένα μας κατοικίδια ζώα (όσοι από εμάς που έχουμε). Οι παρούσες συνθήκες ανάγκασαν όλη την οικογένεια να μείνει στο σπίτι για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα οι επιφάνειες που χρησιμοποιούμε να λερώνονται πολύ πιο γρήγορα από το αναμενόμενο.

Iδανικά μετά την πρώτη φορά από τον καθαρισμό, καλό είναι να επαναλαμβάνετε την διαδικασία μία φορά τον χρόνο. Έτσι θα διατηρείτε τον καναπέ σας πεντακάθαρο, απαλλαγμένο από τα ενοχλητικά ακάρεα και την αλλεργιογόνο σκόνη.

Φόρμα Παραγγελίας

  Το μήνυμά σας στάλθηκε με επιτυχία!

  Κάτι πήγε στραβά, δοκιμάστε να ανανεώσετε και να υποβάλετε ξανά τη φόρμα.

  Ονοματ/νυμο*
  Name*

  Διεύθυνση *
  Address*

  Τηλέφωνο *
  Telephone*

  E-mail *

  Ημερ. Παραλαβής /
  Pick up Date

  Ώρα παραλαβής /
  Pick up Time

  Ημερ. Παράδοσης /
  Delivery Day

  Ώρα παράδοσης /
  Delivery Time

  Επιλεγμένη Υπηρεσία Καθαρισμού /
  Selected Cleaning Service

  Καθαρισμός Ρούχων - LaundryΚαθαρισμός Χαλιών - CarpetΚαθαρισμός Στρώματος - MattressΚαθαρισμός Σαλονιού - SofaΚαθαρισμός Αυτοκινήτου - CarΑπόσμηση με ΟΖΟΝ - OZONEΚαθαρισμός Αέρα - Airnote

  ✔ Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Σας ευχαριστούμε!

  ✔ We will contact you as soon as possible to complete the order. Thank you!