ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
Βενιζέλου Ελευθερίου 25, Τρίπολη, 22132
ΤΗΛΕΦΩΝΑ:
2710 222352
6977318564
6972763921
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:
Δευτέρα: 8:00–15:00
Τρίτη: 8:00–15:00 & 17:00 –21:00
Τετάρτη: 8:00–14:30
Πέμπτη: 8:00–15:00 & 17:00–21:00
Παρασκευή: 8:00–15:00 & 17:00–21:00
Σάββατο: 8:00–15:00
Κυριακή Κλειστά
Οικολογικός Καθαρισμός Σαλονιών Αυτοκινήτων microsplitting

 

Αυτοκίνητο!!! Ο πολύτιμος σύμμαχος μας! Τι θα κάναμε χωρίς αυτό; Μας πάει στην δουλειά μας, στην βόλτα μας, στα ταξίδια μας, στην εκδρομή μας, τα παιδιά μας στο σχολείο , φροντιστήριο και τις δραστηριότητες τους. Στην ουσία βρισκόμαστε στο σαλόνι του αυτοκινήτου μας πιθανόν και περισσότερο από το σαλόνι του σπιτιού μας.

Πως μπορούμε λοιπόν να φροντίσουμε για τον βαθύ καθαρισμό του;

Ειδικά τώρα που η Covid εποχή δημιούργησε αυξημένες ανάγκες για αίσθηση καθαριότητας και ευεξίας είμαστε εδώ με υπηρεσίες καθαρισμού όλων των υφασμάτινων επιφανειών & ινών με την καινοτόμο μέθοδο microsplitting (μικροδιάσπαση) η οποία συνδυάζει  καθαρισμό σε βάθος & αντιαλλεργική προστασία με μηδενικό χημικό αποτύπωμα.

Άλλωστε το αυτοκίνητο είτε είναι επαγγελματικό είτε είναι οικογενειακό, ο βαθύς οικολογικός καθαρισμός είναι πλέον απαραίτητος και όχι μια περιττή πολυτέλεια.

Στο ProClean καθαρίζουμε το αυτοκίνητο σας με τα πλέον καινοτόμα και οικολογικά προϊόντα microsplitting .Τα προϊόντα microsplitting  χρειάζονται ελάχιστη υγρασία  διότι δεν αφήνουν χημικά κατάλοιπα και το υγρό στοιχείο είναι απαραίτητο μόνο για την απορρόφηση των ρύπων.  Είναι κατάλληλα ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες ταπετσαρίες

Εμείς μπορούμε να σας εγγυηθούμε πως ο οικολογικός βιοκαθαρισμός με microsplittingτου αυτοκινήτου, αναβαθμίζει και ανανεώνει την όψη του και την αίσθηση που έχουμε ως επιβάτες.

Τα προϊόντα microsplitting είναι τα μόνα με πρωτοποριακή βιοτεχνολογία μικροδιάσπασης, απόλυτα ασφαλή στην απευθείας επαφή βρεφών, παιδιών και ενηλίκων με τις καθαριζόμενες επιφάνειες λόγω πλήρους έλλειψης κατάλοιπων από απορρυπαντικά, σαπούνια και άλλα.

Για τον οικολογικό καθαρισμό στο αυτοκίνητο σας δίνουμε γραπτή πιστοποίηση εφαρμογής προϊόντων microsplitting με μηδενικό χημικό αποτύπωμα που αναγράφει αναλυτικά τις άδειες τα οικολογικά σήματα και ISO των καθαριστικών που χρησιμοποιήθηκαν από το συνεργείο μας.

Διότι οικολογικός καθαρισμός σημαίνει καθαρισμός με οικολογικά υλικά επώνυμα και πιστοποιημένα.

Για την αντιαλλεργική προστασία που επιβάλλεται σε κλειστούς χώρους καθώς αναπτύσσονται στις υφασμάτινες επιφάνειες και στο κλιματιστικό  ακάρεα, σπόρια μούχλας, μύκητες, γύρη κ.α.  διαθέτουμε επιπλέον, το νούμερο ένα σε αποτελεσματικότητα προϊόν Allerg-STOP το οποίο αδρανοποιεί τα αλλεργιογόνα φορτία από ακάρεα, μούχλα, μύκητες, γύρη, τρίχες ζώων.

Φόρμα Παραγγελίας

  Το μήνυμά σας στάλθηκε με επιτυχία!

  Κάτι πήγε στραβά, δοκιμάστε να ανανεώσετε και να υποβάλετε ξανά τη φόρμα.

  Ονοματ/νυμο*
  Name*

  Διεύθυνση *
  Address*

  Τηλέφωνο *
  Telephone*

  E-mail *

  Ημερ. Παραλαβής /
  Pick up Date

  Ώρα παραλαβής /
  Pick up Time

  Ημερ. Παράδοσης /
  Delivery Day

  Ώρα παράδοσης /
  Delivery Time

  Επιλεγμένη Υπηρεσία Καθαρισμού /
  Selected Cleaning Service

  Καθαρισμός Ρούχων - LaundryΚαθαρισμός Χαλιών - CarpetΚαθαρισμός Στρώματος - MattressΚαθαρισμός Σαλονιού - SofaΚαθαρισμός Αυτοκινήτου - CarΑπόσμηση με ΟΖΟΝ - OZONEΚαθαρισμός Αέρα - Airnote

  ✔ Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Σας ευχαριστούμε!

  ✔ We will contact you as soon as possible to complete the order. Thank you!