ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η εταιρεία Pro Clean είναι μια σύγχρονη κάθετη μονάδα καθαρισμού ενδυμάτων & χαλιών-μοκετών, που λειτουργεί από το 2003 στην Τρίπολη Αρκαδίας στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 25 & και παρέχει τη δυνατότητα παραλαβής/παράδοσης των ενδυμάτων, χαλιών/μοκετών, κουβερτών/παπλωμάτων σε όλο τον νομό Αρκαδίας!

Mπορείτε να παραδώσετε ή να παραλάβετε στο σπίτι σας ρούχα, χαλιά ή κουβέρτες χωρίς να μπείτε στη διαδικασία να τρέχετε εσείς, με ένα τηλεφώνημα!

Στα καθαριστήρια ProClean μπορείτε να έχετε ΔΩΡΕΑΝ ΦΥΛΑΞΗ για όλα τα είδη (ακόμα και τα ρούχα της εποχής) μετά τον καθαρισμό τους. Τα αποθηκεύουμε εμείς και σας τα επιστρέφουμε πάλι στην αρχή της επόμενης σεζόν.

Στο Λεωνίδιο από το 2019 λειτουργεί το νέο σημείο εξυπηρέτησης Pro Clean Point στο Ζάχος Express Courier που θα βρείτε όλες τις υπηρεσίες καθαρισμού ενδυμάτων, τον οικολογικό καθαρισμό των χαλιών/μοκετών σας με microsplitting, οικολογικό καθαρισμό στρωμάτων microsplitting, οικολογική εξυγίανση-απορρύπανση-απόσμηση με όζον, κλπ.

Στην ProClean έχουμε ως γνώμονα και προτεραιότητα την καλύτερη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών μας. Γι’ αυτό παρακολουθούμε διαρκώς τις εξελίξεις που αφορούν τον κλάδο μας για να έχουμε την δυνατότητα να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε εξειδικευμένες υπηρεσίες που εξατομικεύονται και ανταποκρίνονται απόλυτα στις προσωπικές ανάγκες των πελατών μας (ιδιωτών & επαγγελματιών).

Ειδικά τώρα που η Covid εποχή δημιούργησε αυξημένες ανάγκες για αίσθηση καθαριότητας και ευεξίας είμαστε εδώ με υπηρεσίες καθαρισμού όλων των υφασμάτινων επιφανειών & ινών με την καινοτόμο μέθοδο Microsplitting (μικροδιάσπαση) η οποία συνδυάζει καθαρισμό σε βάθος & αντιαλλεργική προστασία με μηδενικό χημικό αποτύπωμα.

Στόχος μας είναι η ουσιαστική παροχή άριστων υπηρεσιών με πραγματική φροντίδα και εξυπηρέτηση στις καλύτερες και πιο ανταγωνιστικές τιμές που να καλύπτουν τον σύγχρονο αλλά και απαιτητικό τρόπο ζωής μας, κάτι που θα διαπιστώσετε από την συνεργασία σας μαζί μας!

Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία, συμβουλή ή ενημέρωση.

Αρ. ΓΕΜΗ: 29027814000

Πιστοποιημένοι συνεργάτες του δικτύου

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Σεντόνια & πετσέτες

Η Pro Clean καλύπτει μια γκάμα υπηρεσιών κατάλληλων για εταιρείες όλων των τύπων και μεγεθών. Από τα σκεπάσματα ενός ξενοδοχείου έως τις πετσέτες χειρός σε μια τοπική καφετέρια.

Airbnb & Ξενοδοχεία

Υπηρεσίες πλύσης ιματισμού, κουβερτών, παπλωμάτων, κουρτινών, καθώς και των βιοκαθαρισμό των στρωμάτων με προϊόντα microsplitting και αντιαλλεργική προστασία & πιστοποίηση

Καθαρισμός χαλιών

Προσφέρουμε υπηρεσίες καθαρισμού χαλιών εισόδου για επαγγελματική, καθαρή εμφάνιση της επιχείρησής σας που αυξάνει τόσο την ασφάλεια όσο και την άνεση για το προσωπικό και τους πελάτες.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟΥ

Στο κατάστημά μας αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό όλων των ειδών ενδυμάτων και λευκών ειδών, κουρτινών καθώς και είδη ιματισμού με ιδιαίτερες απαιτήσεις καθαρισμού-συντήρησης-φύλαξης όπως:

Φόρμα Παραγγελίας

  Το μήνυμά σας στάλθηκε με επιτυχία!

  Κάτι πήγε στραβά, δοκιμάστε να ανανεώσετε και να υποβάλετε ξανά τη φόρμα.

  Ονοματ/νυμο*
  Name*

  Διεύθυνση *
  Address*

  Τηλέφωνο *
  Telephone*

  E-mail *

  Ημερ. Παραλαβής /
  Pick up Date

  Ώρα παραλαβής /
  Pick up Time

  Ημερ. Παράδοσης /
  Delivery Day

  Ώρα παράδοσης /
  Delivery Time

  Επιλεγμένη Υπηρεσία Καθαρισμού /
  Selected Cleaning Service

  Καθαρισμός Ρούχων - LaundryΚαθαρισμός Χαλιών - CarpetΚαθαρισμός Στρώματος - MattressΚαθαρισμός Σαλονιού - SofaΚαθαρισμός Αυτοκινήτου - CarΑπόσμηση με ΟΖΟΝ - OZONEΚαθαρισμός Αέρα - Airnote

  ✔ Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Σας ευχαριστούμε!

  ✔ We will contact you as soon as possible to complete the order. Thank you!